Äppelcidervinäger EKO 500ml – 6 st

Äppelcidervinäger EKO 500ml – 6 st

Äppelcidervinäger EKO 500ml – 6 st

Logga in för pris
En ekologisk, opastöriserad och ofiltrerad äppelcidervinäger som är raw och innehåller levande bakteriekultur.

STHLs äppelcidervinäger är gjord av rena, ekologiska äpplen av hög kvalitet. Den är rå, ofiltrerad och innehåller "moder", som är en levande blandning av välgörande bakterier, mineraler och enzymer. Ät den till din favoritmat, använd i dressing, ringla över din sallad eller tillsätt några droppar i dricksvattnet.

Äppelcidervinäger är en ättika som är gjord av fermenterade äpplen. Det är en hälsosam ingrediens som kan användas för matlagning, hälsa och skönhet.

Mer information
Bäst före 2028-06-09
EAN 7350118520109
Artikelnummer 059004-1
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Ekologisk ofiltrerad äppelcidervinäger. Syrahalt 5%.
Näringsdeklaration per 100g Energi 89 kJ / 21 kcal Fett 0 g varav mättat fett 0 g Kolhydrater 1,2 g varav sockerarter 0,0 g Protein 0,1 g Salt 0,00 g
Förvaras Förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska förvaras i kylskåp.
Producent STHL
Storlek / Mängd 6 x 500 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Äppelcidervinäger EKO 500ml – 6 st
Äppelcidervinäger är en ättika som är gjord av fermenterade äpplen. Det är en hälsosam ingrediens som kan användas för matlagning, hälsa och skönhet. Här är några egenskaper och användningsområden för äppelcidervinäger: Hälsa: Äppelcidervinäger har visat sig ha en rad hälsofördelar, inklusive att sänka blodsockernivåerna, förbättra matsmältningen och minska aptiten. Matlagning: Äppelcidervinäger kan användas som en smaksättare i marinader, dressingar och såser. Det ger också en syrlig smak som kan balansera sötma i många recept. Skönhet: Äppelcidervinäger kan användas som en naturlig skönhetsprodukt. Det sägs kunna hjälpa till att balansera pH-nivåerna i huden och håret, samt minska akne och hårsäcksinflammation. Rengöring: Äppelcidervinäger kan användas som en naturlig rengöringsprodukt för hemmet. Blanda det med vatten och använd det för att rengöra ytor som köksbänkar, badrum och golv. Växter: Äppelcidervinäger kan användas som en naturlig insektsmedel och svampmedel för växter. Blanda det med vatten och spraya på dina växter för att skydda dem från skadedjur och sjukdomar. Sammanfattningsvis är äppelcidervinäger en mångsidig och hälsosam produkt som kan användas för matlagning, hälsa, skönhet, rengöring och trädgårdsskötsel.