Äppelmust Bag-in-box 3L – 3 st

Äppelmust Bag-in-box 3L – 3 st

Äppelmust Bag-in-box 3L – 3 st

Logga in för pris
Pastöriserad äppelmust utan tillsatser. Smaken kan variera med säsong. Här i en praktisk bag-in-box!

Lödöse Musteri grundades 2019, men verksamhet inom dryckesframställning har funnits i släkten sedan 1850-talet. På gården i Hönebäck utanför Lödöse gör man äppelmust och fruktdryck av pressad frukt – helt naturligt!

Äppelmust från Lödöse musteri är en naturlig och uppfriskande dryck som tillverkas av färska svenska äpplen. Musten är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel och är ett utmärkt alternativ till sockerhaltiga läskedrycker.

Musten har en frisk och fruktig smak som passar utmärkt som törstsläckare eller som ett lättare alternativ till alkoholhaltiga drycker. Den kan också användas som bas i olika cocktails och drinkar.

Lödöse musteri använder endast svenska äpplen av hög kvalitet i sin mustproduktion och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda förnybar energi och återvinning av material. Äppelmusten från Lödöse musteri finns tillgänglig i olika förpackningsstorlekar, från mindre flaskor för enskilt bruk till större flaskor för servering vid evenemang eller i restauranger.

Mer information
Bäst före 20250228
EAN 7350116800029
Artikelnummer 056002-1
Höjd 23 cm
Bredd 17,5 cm
Djup 10 cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Pastöriserad äppelmust utan tillsatser.
Näringsdeklaration per 100g Energi 0,1 g Fett, 0,1 g Varav mättat fett, 0 g Kolhydrat, 10 g Varav sockerarter 10 g, Protein 0,1 g, Salt 0 g
Förvaras Öppnad förpackning håller 1-2 månader i kyl.
Producent Lödöse Musteri
Storlek / Mängd 7 x 3 L
Write Your Own Review
Du recenserar:Äppelmust Bag-in-box 3L – 3 st