Balsamvinäger Modena IGP Gold 250ml – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Gold 250ml – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Gold 250ml – 6 st

Logga in för pris
Modena IGP Gold från Dacilia är en högkvalitativ vinäger som tillverkas enligt traditionella metoder i Modena, Italien. Den är tillverkad av druvmust som fermenteras och lagras i ekfat i minst 12 år för att uppnå en rik, söt och balanserad smakprofil.

Balsamvinägern tillverkas i provinsen Modena och har skyddad geografisk beteckning (Indicazione Geografica Protteta, I.G.P.). Man använder bara lokala druvor som försiktigt reduceras ner till druvmust. Då karamelliseras druvsockret, vilket ger den mörka färgen. Den koncentrerade druvmusten blandas sedan med vanlig vinäger. Balsamvinägern lagras till sist på ekfat innan den tappas på flaska.

Denna vinäger är officiellt skyddad med IGP (Indicazione Geografica Protetta) -certifiering, vilket garanterar dess höga kvalitet och ursprung från Modena-regionen i Italien.

Balsamvinäger från Modena IGP Gold från Dacilia har en djup, mörkbrun färg och en intensiv, fruktig doft med en subtil syrlighet. Dess smak är söt och mjuk med en balanserad syrlighet som ger den en distinkt, komplex smak. Det är en mångsidig ingrediens som passar perfekt till sallader, marinader, såser och dressingar, samt till att ge extra smak åt kött, fisk och grönsaker.

Denna högkvalitativa balsamvinäger kommer i en elegant flaska som är lätt att använda och förvara. Med sin rika smak och höga kvalitet är Balsamvinäger från Modena IGP Gold från Dacilia ett utmärkt val för alla som vill ta sin matlagning till nästa nivå.

Mer information
Bäst före 2026-09-28
EAN 7350125090077
Artikelnummer 055004-1
Höjd 13cm
Bredd 8cm
Djup 8cm
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Kokt druvmust, vinäger av vin. Innehåller naturligt förekommande sulfiter.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 6 x 250 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Balsamvinäger Modena IGP Gold 250ml – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!