Balsamvinäger Modena IGP Silver 250ml – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Silver 250ml – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Silver 250ml – 6 st

Logga in för pris
Dacilias Balsamvinäger Modena IGP Silver är en balsamvinäger med behaglig syra som balanseras upp av en härlig sötma. Dacilia's balsamvinäger från Modena IGP silver är en högkvalitativ vinäger som tillverkas enligt traditionella metoder i Modena, Italien.

Balsamvinägern tillverkas i provinsen Modena och har skyddad geografisk beteckning (Indicazione Geografica Protteta, I.G.P.). Man använder bara lokala druvor som försiktigt reduceras ner till druvmust. Då karamelliseras druvsockret, vilket ger den mörka färgen. Den koncentrerade druvmusten blandas sedan med vanlig vinäger. Balsamvinägern lagras till sist på ekfat innan den tappas på flaska.

Denna vinäger har en tydlig och balanserad smak av söta druvor med en subtil syrlighet. Dess färg är mörk, och dess konsistens är tjock och silkeslen. Vinägern är perfekt att använda som dressing på sallader, till att marinera kött eller fisk, eller att använda som en smakrik ingrediens i olika maträtter.

Dacilia's balsamvinäger från Modena IGP silver är certifierad av Consorzio Tutela Aceto Balsamico di Modena, vilket garanterar dess kvalitet och autenticitet. Den levereras i en elegant flaska med silverfärgad etikett som gör den till en vacker och funktionell present eller tillbehör till matbordet.

Mer information
Bäst före 2034-02-06
EAN 7350125090053
Artikelnummer 055005-1
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Kokt druvmust, vinäger av vin. Innehåller naturligt förekommande sulfiter.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 6 x 250 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Balsamvinäger Modena IGP Silver 250ml – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!