Benbuljong Kyckling EKO 350ml – 8 st

Benbuljong Kyckling EKO 350ml – 8 st

Benbuljong Kyckling EKO 350ml – 8 st

Logga in för pris
En protein- & kollagenrik buljong gjord på kycklingben från ekologiska frigående höns. Helt utan onödiga tillsatser, men fullpackad med smak! STHLs benbuljong innehåller rikligt med kollagen – ett viktigt protein för att stärka hår, hud och naglar.

Benbuljong är en bra källa till mineraler som kalcium, magnesium och fosfor. Dess rika smak tillför djup och komplexitet till alla typer av recept och passar därför till all matlagning!

Kycklingbuljong är en kraftfull och smakrik bas som är gjord av kycklingben och andra aromatiska ingredienser. Denna buljong används som bas för soppor, såser och grytor, och ger en djup och välbalanserad smak till dina rätter. Kycklingbenbuljong är gjord genom att låta kycklingben och grönsaker koka tillsammans under lång tid, vanligtvis i flera timmar. Detta gör att smakerna från kycklingen och grönsakerna extraheras och blandas för att skapa en rik och fyllig buljong.

Kycklingbenbuljong är en hälsosam och näringsrik produkt, som innehåller protein, kollagen och andra näringsämnen som är bra för hälsan. Det är också en mångsidig produkt som kan användas i en mängd olika recept, inklusive soppor, risotto, grytor och såser. När du väljer en kycklingbenbuljong är det viktigt att välja en av hög kvalitet, som är gjord av naturliga och hälsosamma ingredienser. En god kycklingbenbuljong bör ha en klar, rik och fyllig smak och vara fri från tillsatser och konstgjorda smaker.

Mer information
Bäst före 20240402
EAN 7350053315051
Artikelnummer 059003-1
Tillverkningsland Estland
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Vatten, kycklingben*, äppelcidervinäger*, havssalt. *Ekologisk ingrediens
Näringsdeklaration per 100g Energi 48 kJ / 11 kcal Fett 0 g varav mättat fett 0 g Kolhydrater 0 g varav sockerarter 0 g Protein 3 g Salt 0,7 g
Förvaras Öppnad burk förvaras i kylskåp.
Producent STHL
Storlek / Mängd 8 x 350 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Benbuljong Kyckling EKO 350ml – 8 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!