BETALA SÄKERT MED KLARNA

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

FRI FRAKT ÖVER 499KR

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

LEVERANS 1-2 DAGAR

Svenskt mathantverk till din butik

Dellback är både en e-handel och grossist, vilket betyder att hela vårt sortiment är tillgängligt både för privatpersoner och dig som återförsäljare.

Skicka ett mail med företagsnamn, organisationsnummer, faktura- och leveransadress, kontaktperson och mobilnummer till info@dellback.se så hjälper vi dig snabbt med ett konto. Det går också bra att ringa till 021-500 30. Därefter kan du enkelt komma igång med din första beställning!

Varför Dellback?

Populära varor som är väletablerade lokalt

Hos oss hittar du de lokala världsmästarna – varor som är väletablerade i sin region, men som även säljer bra på andra platser i landet. Via Dellback kan du alltså erbjuda dina kunder uppskattade produkter som många konkurrenter saknar.

Allt under samma tak – till hela Sverige

Hela vårt sortiment är lagerlagt under samma tak, därför kan du som återförsäljare nå ett varierat sortiment genom ett enda inköpsställe. Våra priser är i nivå med direktköp från producent och vi levererar till hela Sverige. Alla beställningar som läggs innan kl 12 skickas från vårt lager samma vardag.

Kvalitetssäkrat och IP-certifierat

Vi är IP-certifierade och säkerställer att våra krav gällande kvalitet och hantverk följs av våra leverantörer. Därför kan du alltid vara trygg med att vårt sortiment följer branchriktlinjer, men självklart även svenska lagar och regler.