Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP 100ml – 25 st

Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP 100ml – 25 st

Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP 100ml – 25 st

Logga in för pris
Dacilias Extra Virgin Olivolja är kallpressad och tillverkas av Nocellara del Belice-oliver – en klassisk olivsort med högsta kvalitet från västra Sicilien. Oliverna handplockas under en mycket kort period medan de fortfarande är gröna. Resultatet blir en lyxig italiensk olivolja med fin smak!

Dacilia Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP är en högkvalitativ olivolja som är producerad av de finaste Nocellara del Belice-oliver som odlats på Sicilien. Oljan har uppnått den skyddade ursprungsbeteckningen (IGP) som garanterar att den har tillverkats enligt stränga kvalitetskrav och traditionella metoder.

Oljan är kallpressad för att behålla sin höga kvalitet och smak. Den har en fruktig och intensiv smak med en balanserad bitterhet och pepprighet. Denna olivolja är perfekt för att förhöja smaken på sallader, pasta, fisk och kött, och fungerar också utmärkt som en dippsås för bröd.

Dacilia Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP är en hälsosam olja som är rik på enkelomättade fettsyror och antioxidanter. Den är också naturligt glutenfri och passar därför bra för personer med glutenintolerans.

Sammanfattningsvis är Dacilia Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP en högkvalitativ olivolja med en rik och intensiv smak. Den är perfekt för att höja smaken på många rätter och är också en hälsosam och naturligt glutenfri produkt.OBS! Varan saknar EAN-kod.

Mer information
Bäst före 20240723
Artikelnummer 055010-1
Höjd 15,5 cm
Bredd 4,1 cm
Djup 4,1 cm
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser 100% Nocellara Belice-oliver.
Näringsdeklaration per 100g Energi 3389kj/824kcal, Fett; 91,6g, varav mättat fett; 14g, kolhydrat; 0g, varav sockerarter; 0g, protein; 0g, salt; 0g
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 25 x 100 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Extra Virgin Olivolja Nocellara del Belice IGP 100ml – 25 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!