Dellback välkomnar alla producenter som tillverkar livsmedel på ett hållbart sätt med en målsättning att ha kortast möjliga väg från jord till bord. Vi hjälper till med ökad synlighet och bättre tillgänglighet – alltid med målet att bidra till förbättring för våra producenter i form av ökad försäljning via vår marknadsplats. Vi vill också förenkla vardagen genom att minska kostnader och arbetsbelastning. Vi tar hand om ordermottagning och paketering, samtidigt som vi sänker transportkostnaden.

Dellback är en perfekt lösning för producenter som vill nå kunder utanför det direkta närområdet och har kapacitet att utöka sin produktion. Vi är även en effektiv väg att gå om man vill ha ökad digital synlighet. Dellback kan bidra till ökad försäljning och lönsamhet, samtidigt som livsmedelsproducenter får mer tid till att göra det de kan allra bäst – riktigt bra mat.

Vi är alltid öppna för nya producenter och samarbetspartners som vill ha hjälp med att öka sin försäljning med hjälp av förbättrad synlighet och en smidig distributionslösning. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och dina produkter att nå hela Sveriges matbord.

producenter