Frömix Sesam & Vitlök EKO 145g – 12 st

Frömix Sesam & Vitlök EKO 145g – 12 st

Frömix Sesam & Vitlök EKO 145g – 12 st

Logga in för pris
En underbar fröblandning som i USA brukar kallas Everything but the Bagel. Passar till det mesta, exempelvis pyttipanna och stekta ägg, till brödbaket, i dippen, på en avokado-toast, över salladen, på laxen eller pizzan.

Frömix Sesam och Vitlök från Too Good Mathantverk är en smakfull kombination av rostade sesamfrön och vitlök. Denna frömix är gjord med högkvalitativa råvaror och är perfekt som ett näringsrikt och smakfullt tillbehör till dina favoriträtter.

Sesamfrön är rika på protein, hälsosamma fetter och antioxidanter, vilket gör dem till en utmärkt källa till näring. De är också kända för att förbättra kolesterolnivåer och stödja hjärthälsan.

Vitlök är en annan näringsrik ingrediens som har många hälsofördelar. Det har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper och har visat sig stödja immunsystemet och hjärthälsan.

Too Good Mathantverks frömix Sesam och Vitlök är perfekt för att strö över sallader, rostat bröd, pastarätter eller grönsaker för att ge extra smak och textur. Det är också ett utmärkt alternativ för de som söker efter en hälsosam och smakfull snack.

Mer information
Bäst före 2024-10-02
EAN 7350113810021
Artikelnummer 058013-1
Höjd 21 cm
Bredd 4,5 cm
Djup 4,5 cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Sesamfrön, rapsfrön, torkad hackad vitlök, gul lök och salt.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Too Good
Storlek / Mängd 12 x 145 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Frömix Sesam & Vitlök EKO 145g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!