Ketchup mixkolli 1 – 12 st

Ketchup mixkolli 1 – 12 st

Ketchup mixkolli 1 – 12 st

Logga in för pris
Ett mix kolli av Too Good Mathantverk's populära ketchup . 4st Mango ketchup 4st Vitlök ketchup 4st Basilika ketchup

Mango Ketchup från Too Good Mathantverk's är en läcker och smakrik sås som är tillverkad av högkvalitativa ingredienser. Den har en unik kombination av söta och kryddiga smaker från mogna mangofrukter och olika kryddor som ger en djup och balanserad smak. Mangoketchupen är perfekt som ett tillbehör till grillade rätter, som en dipp för chips och grönsaker, eller som en smaksättare för sallader och wraps. Dessutom är den gjord av naturliga ingredienser och är både glutenfri och vegansk, vilket gör den till ett hälsosamt och miljövänligt alternativ. Too Good Mathantverk's Mangoketchup kommer i en stilren och återanvändningsbar glasburk som gör den enkel att förvara och ta med sig på picknick eller utflykter.

 

Vitlök ketchup från Too Good Mathantverk är en smakrik och mångsidig sås som är perfekt för att ge extra smak till maten. Denna ketchup är tillverkad med högkvalitativa ingredienser och är helt naturlig, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Kan även användas som en smakrik ingrediens i marinader, såser och dressings. Too Good Mathantverk har ett starkt fokus på kvalitet och hållbarhet, vilket gör att du kan känna dig trygg med att du får en högkvalitativ produkt som är tillverkad med omsorg och med hänsyn till miljön. Sammanfattningsvis är Ketchup med vitlök från Too Good Mathantverk en smakrik och mångsidig sås som är perfekt för att ge extra smak till maten och som tillverkas med högkvalitativa och hållbara ingredienser.

 

Basilika Hantverksketchup smaksatt med basilika. Enbart sötad med honung och naturligt konserverad! Too Good Mathantverk's ketchup med basilika är en högkvalitativ ketchup med en unik smak av färsk basilika. Ketchupen tillverkas med krossade tomater som bas. Den kokas långsamt ihop med honung, gul lök och kryddor. Ketchupen får då en vuxen smak med fyllig konsistens. Den godaste som finns – enligt många kunder. Tomaterna har en frisk och fyllig smak och kommer ifrån ett litet familjeföretag i södra Italien. De är certifierade Äkta Vara, KRAV, IT-BIO-009 EU-jordbruk och har klimatkompenserade transporter. Ketchupen är glutenfri, laktosfri och vegansk, vilket gör den lämplig för människor med olika kostbehov. Den är också helt fri från tillsatta konserveringsmedel och artificiella smaker, vilket ger en autentisk smakupplevelse. Too Good Mathantverk's ketchup med basilika passar utmärkt som tillbehör till hamburgare, pommes frites, vegetariska rätter och mycket mer. Flaskan med sin moderna och stilrena design gör att den även passar perfekt på bordet under en festlig middag.

Mer information
Bäst före 2025-06-16
Artikelnummer 058014-1
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Nej
Laktosfri Nej
Förvaras Mörkt och svalt
Producent Too Good
Storlek / Mängd 265g x 12st
Write Your Own Review
Du recenserar:Ketchup mixkolli 1 – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!