Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax
Mixa dina favoritråvaror med en fräsch gravlaxsallad tillsammans med någon av LissEllas goda såser – här för två personer:
Gör så här:
- Koka ägg och låt stå i kallt vatten innan du skalar dem.
- Koka potatisen i saltat vatten. Låt potatisen svalna och dela potatisen i lagom stora halvor.
- Dela sockerärtor och plommontomater och skiva rödlök tunt.
- Blanda ingredienserna med rapsolja, Lissellas senapsdressing, salt och peppar.
- Servera med gravad lax, ägghalvor och dill. Om du vill få lite extra smak kan du komplettera med Lissellas ljuvliga gravlaxsås!
Ingredients:
100 gram gravad lax
3 ägg
400 gram fast potatis, gärna liten delikatesspotatis
2 dl sockerärtor
2 dl plommontomater
1 rödlök
2 msk Lissellas senapsdressing
2 tsk Lycktäppan kallpressad rapsolja
Salt och peppar
Färsk dill
Write Your Own Review