Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax

Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax

Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax

Mixa dina favoritråvaror med en fräsch gravlaxsallad tillsammans med någon av LissEllas goda såser – här för två personer:

Gör så här:

  • Koka ägg och låt stå i kallt vatten innan du skalar dem.
  • Koka potatisen i saltat vatten. Låt potatisen svalna och dela potatisen i lagom stora halvor.
  • Dela sockerärtor och plommontomater och skiva rödlök tunt.
  • Blanda ingredienserna med rapsolja, Lissellas senapsdressing, salt och peppar.
  • Servera med gravad lax, ägghalvor och dill. Om du vill få lite extra smak kan du komplettera med Lissellas ljuvliga gravlaxsås!

Ingredients:

100 gram gravad lax 3 ägg 400 gram fast potatis, gärna liten delikatesspotatis 2 dl sockerärtor 2 dl plommontomater 1 rödlök 2 msk Lissellas senapsdressing 2 tsk Lycktäppan kallpressad rapsolja Salt och peppar Färsk dill
Write Your Own Review
Du recenserar:Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax