Mora Must 1 L Expopall – 270 st

Mora Must 1 L Expopall – 270 st

Mora Must 1 L Expopall – 270 st

Logga in för pris
Mora Must från Mora bryggeri – en gammaldags julmust med fyllig och god mustsmak. Skummig dryck med riklig kolsyra, balanserad kryddighet och lagom sötma som sticker ut med sin originella smak. Mora Must har dessutom vid flertalet tillfällen blivit utsedd till Sveriges godaste julmust! Den tillverkas enligt gamla recept och är perfekt för att väcka mycket nostalgi till de som föredrar en traditionell julmust med en härlig eftersmak.
Expopallen passar utmärkt för er som har en större butik och kan enkelt placeras på lämpligt ställe. Mora Must har en tydlig försäljningstopp kring jul och påsk och vi rekommenderar att under dessa högtider sälja musten ihop med produkter som hör till respektive högtid. Resterande tid rekommenderar vi att sälja produkten i anslutning till andra drycker!

Pant 1 kr/flaska ingår i priset.
Mer information
Bäst före 2024-08-01
Artikelnummer 011002-2
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Kolsyrat vatten, socker, färgämne (sockerkulör), naturlig humle och maltarom (från KORN), syra (citronsyra), aromämnen, konserveringsmedel (natriumbensoat).
Näringsdeklaration per 100g Energi 150kJ/35kcal, Fett <0,1g varav mättat fett <0,1g, Kolhydrater 9,0g varav sockerarter 8,8g, Protein 0,1g, Salt <0,01g
Förvaras Stående och svalt.
Producent Mora Bryggeri
Storlek / Mängd 270 x 1 L
Write Your Own Review
Du recenserar:Mora Must 1 L Expopall – 270 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!