Munkens Bisalva Original – 5 st

Munkens Bisalva Original – 5 st

Munkens Bisalva Original – 5 st

Logga in för pris
Munkens bisalva är rik på mjukgörande oljor, vitaminer och essentiella fettsyror. Salvan ger näring och fukt – en riktig räddare i nöden under årets kalla månader! I den här härliga bisalvan hittar du en fin blandning av olivolja, nejlikaolja och oblekt bivax från Munkens biodlingar i Västmanlands skogar.

Bisalva från Munkens Hälsa är en naturlig salva som används för att lindra och behandla olika hudproblem. Den är framställd av ekologiska råvaror och är speciellt formulerad för att vara skonsam och effektiv på känslig hud.

Produktens huvudsakliga ingredienser inkluderar bivax och olika växtextrakt som har dokumenterade egenskaper för att lindra irritation, klåda, inflammation och rodnad i huden. Bisalva är också rik på naturliga antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper, vilket gör den lämplig för att behandla olika hudåkommor.

Bisalva kan användas för att behandla olika hudproblem, såsom eksem, psoriasis, torr hud, sprickor, blåsor, insektsbett och mindre sår. Den kan också användas som en allmän fuktighetskräm för att mjukgöra och återfukta huden, speciellt på torra områden som läppar, armbågar och fötter.

För att använda Bisalva från Munkens Hälsa appliceras den direkt på det drabbade området och masseras in med lätta cirkulära rörelser tills den absorberas helt av huden. Den kan användas efter behov och är lämplig för daglig användning. Innan du använder Bisalva är det alltid rekommenderat att läsa och följa de medföljande instruktionerna och konsultera en läkare om du har några specifika hudproblem eller allergier.

Mer information
EAN 7350103030330
Artikelnummer 007005-1
Höjd 5,5 cm
Bredd 5,3 cm
Djup 5,3 cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Nej
Mjölkfri Nej
Laktosfri Nej
Ingredienser Paraffinum liquidum, Cera alba (oblekt bivax), Olea europaea fruit oil (ekologisk olivolja), paraffin, Eugenia caryophyllus leaf oil (nejlikolja), Robiflavin (vit B2), eugenol.
Producent Munkens Hälsa
Storlek / Mängd 5 x 50 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Munkens Bisalva Original – 5 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!