Frågor & svar

Vanliga frågor

Vad är Dellbacks krav för att kalla en vara mathantverk?
Alla våra varor är tillverkade av människor, vilket innebär att de i grunden är ett hantverk. Vissa varor är helt tillverkade av mänskliga händer, medan andra delvis är tillverkade med hjälp av maskinell produktion. Det alla våra varor har gemensamt är att de är producerade med stor omsorg för både smak och miljö, men även att det är människorna som lever på tillverkningsplatsen som står för tillverkningen.
Jag saknar min favoritvara hos er, kan ni ta in den?
Dellback har inte alla varor, eftersom vi jobbar med ett utvalt sortiment från våra producenter. Vi är dock alltid öppna för fler samarbetspartners som jobbar med mathantverk. Tipsa oss om varan via vår kundtjänst och berätta gärna för producenten att du vill köpa deras varor via oss så försöker vi hitta en lösning.
Varför har ni inga kylvaror i ert sortiment?
Vårt mål är att berika den svenska landsbygden med en större tillgång av sortiment och i dagsläget har vi tyvärr inte transportmöjligheter att inkludera kylvaror.
Har ni någon fysisk butik jag kan besöka?
Nej. Vi lägger all vår kraft på att skapa en bra marknadsplats på nätet för att kunna göra vårt sortiment tillgängligt för alla - oavsett var i landet man bor. På så sätt kan vi ge både producenter och konsumenter bästa möjliga villkor.
Varför tar ni bara in svenskt sortiment?
Vi anser att Sverige har en fantastisk matproduktion som är värd att synliggöra för fler konsumenter. Dellback är en nystartad marknadsplats och därför har vi valt att gräva där vi står och börja med att ta in våra svenska favoritprodukter. Vår ambition är att med tiden även låta fler matkulturer ta plats i de svenska köken.

Kundsupport

Kontakta oss

Ring oss

021 500 30

Maila oss

info@dellback.se

Besök oss

Kontor: Slakterigatan 10, 721 32 Västerås Lager: Örjans gränd 7, 721 32 Västerås