Ljummen potatissallad med ägg, sockerärtor och gravad lax

Mixa dina favoritråvaror med en fräsch gravlaxsallad tillsammans med någon av LissEllas goda såser – här för två personer:

ALLA KÖP INNAN KL 12 SKICKAS SAMMA VARDAG

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR TILL NÄRMASTE OMBUD

Produktinformation

Tillagning:

Gör så här:
1. Koka ägg och låt stå i kallt vatten innan du skalar dem.
 
2. Koka potatisen i saltat vatten. Låt potatisen svalna och dela potatisen i lagom stora halvor.
 
3. Dela sockerärtor och plommontomater och skiva rödlök tunt.
 
5. Blanda ingredienserna med rapsolja, Lissellas senapsdressing, salt och peppar.
 
6. Servera med gravad lax, ägghalvor och dill. Om du vill få lite extra smak kan du komplettera med Lissellas ljuvliga gravlaxsås!

Ingredienser:

100 gram gravad lax
3 ägg
400 gram fast potatis, gärna liten delikatesspotatis
2 dl sockerärtor
2 dl plommontomater
1 rödlök
2 msk Lissellas senapsdressing
2 tsk Lycktäppan kallpressad rapsolja
Salt och peppar
Färsk dill

Storlek / Mängd: 0