Rigatoni 500g – 12 st

Rigatoni 500g – 12 st

Rigatoni 500g – 12 st

Logga in för pris
Rigatoni av högsta kvalitet – tillverkad av 100% italienskt semolina durumvetemjöl i den lilla staden Gragnano, nära Neapel. Pasta från Gragnano anses vara den bästa i världen.

Det beror bland annat på råvarornas höga kvalitet – exempelvis används enbart källvatten från Lattaribergen som ger pastan sin unika smak. Man använder sedan bronsvalsning, vilket ger pastan den grova ytan som fångar upp alla smaker i såsen. Till sist torkas pastan varsamt och långsamt så den får behålla alla näringsämnen som gör den så speciell.

Rigatoni går att använda till många pastarätter, men vi tipsar om att kombinera pastan med en god tomatsås! Penne rigatoni från Dacilia är en form av pasta som tillverkas av durumvete och har en tubliknande form med en liten rand längs utsidan. Pastan är ca 3 cm lång och ca 1 cm bred, med en liten vinkelrät skärning på båda ändarna.

Penne rigatoni från Dacilia passar perfekt för att skapa en mängd olika rätter, inklusive pastasallader, pastagratänger, och traditionella pastarätter med olika såser. Pastan är också lätt att tillaga, och kokar på bara några minuter för att ge en härlig al dente-konsistens. Dacilia's Penne rigatoni är en högkvalitativ pasta som är perfekt för alla som vill uppleva den genuina smaken av italiensk matlagning hemma i köket.

Mer information
Bäst före 20251103
EAN 7350125090015
Artikelnummer 055003-1
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser DURUMVETE, vatten.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 12 x 500 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Rigatoni 500g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!