Rostade rapsfrön KRAV 450g – 6 st

Rostade rapsfrön KRAV 450g – 6 st

Rostade rapsfrön KRAV 450g – 6 st

Logga in för pris
Rostade KRAV-odlade rapsfrön – en perfekt smakförhöjare som både är vackra och nyttiga! Rapsfröna rostas försiktigt, vilket ger dem en nötig karaktär. De kan användas i eller på nästan allt! På sallader och desserter, i müsli, över rätter i ugnen, i och på bakverk, i bröd och till och med panering av fisk (prova att ersätta hälften av ströbrödet med rostade rapsfrön och stek fisken som vanligt).

Dessa rapsfrön är noggrant odlade enligt KRAV-certifierade metoder, vilket innebär att de är odlade med fokus på hållbarhet och ekologiskt jordbruk.

Fröna är varsamt rostade för att få fram deras naturliga smaker och aromer. Rostningen ger fröna en krispig konsistens och en lätt nötig smak som är perfekt att använda som topping eller ingrediens i olika rätter.

Dessa rapsfrön är både vackra och nyttiga. De har en vacker, gyllene färg och en delikat doft som gör dem till en visuell och sensorisk njutning i matlagning och bakning. Dessutom är de rika på viktiga näringsämnen såsom protein, fiber, omega-3-fettsyror och antioxidanter, vilket gör dem till ett hälsosamt val för att förbättra ditt kostintag.

Du kan använda de rostade rapsfröna från Gunnarshög på många olika sätt i ditt kök. Du kan strö dem över sallader, yoghurt, eller gröt för att ge en knaprig och smakfull dimension. De kan också användas som en smakrik topping på bröd, kakor eller bakverk för att addera textur och smak. Eller så kan du bara njuta av dem som de är som ett hälsosamt och smakrikt snacks.

Sammanfattningsvis är rostade KRAV-odlade rapsfrön från Gunnarshög en perfekt smakförhöjare som är både vackra och nyttiga. Med sin ekologiska odling, varsamma rostning och rika näringsinnehåll är dessa rapsfrön ett utmärkt val för att addera en extra touch av smak och knaprighet till dina favoriträtter.

Mer information
Bäst före 2025-02-22
EAN 7394482000584
Artikelnummer 047015-1
Höjd 160 mm
Bredd 85 mm
Djup 85 mm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Rostade svenska KRAV-ekologiska rapsfrön.
Näringsdeklaration per 100g Energi 2200 kJ (525 kcal) Fett 46 g mättat fett 4 g enkelomättat fett 0 g fleromättat fett 0 g Kolhydrater 8 g sockerarter 5 g Protein 21 g Salt 0 g
Förvaras Mörkt och torrt i tätslutande burk.
Producent Gunnarshögs Gård
Storlek / Mängd 6 x 450 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Rostade rapsfrön KRAV 450g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!