Salladsmix Rostad KRAV 125g – 6 st

Salladsmix Rostad KRAV 125g – 6 st

Salladsmix Rostad KRAV 125g – 6 st

Logga in för pris
En mix av rostade rapsfrön, linfrön och solrosfrön. God att strö över sallad eller soppa tillsammans med en smaksatt olja! Exponeras gärna ihop med vinäger, oljor, dressingar och andra klassiska salladstillbehör.

KRAV-odlad salladsmix från Gunnarshög är en hälsosam blandning av olika sorters ekologiskt odlade salladsblad, skördade med omsorg från Gunnarshög, en gård som är certifierad enligt KRAV-standarden för ekologiskt jordbruk. Denna salladsmix är perfekt för dig som vill njuta av en näringsrik och miljövänlig sallad.

Denna salladsmix är odlad enligt KRAV-standarden, vilket innebär att den är certifierad ekologisk och odlad utan användning av syntetiska kemikalier, konstgödsel eller genetiskt modifierade organismer. Den är även fri från bekämpningsmedel och andra potentiellt skadliga ämnen, vilket gör den ett miljövänligt val för de som vill äta hälsosamt och samtidigt minska sin miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är KRAV-odlad salladsmix från Gunnarshög en högkvalitativ och ekologisk produkt som är perfekt för dig som vill njuta av en färsk och hälsosam sallad. Med sin variation av olika salladsblad och sitt ekologiska odlingssätt är den ett gott och miljövänligt val för att göra din matlagning och dina måltider ännu mer hälsosamma och hållbara.

Mer information
Bäst före 2025-08-29
EAN 7394482000591
Artikelnummer 047016-1
Höjd 8 cm
Bredd 7 cm
Djup 7 cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Rapsfrö, linfrö, solroskärnor.
Näringsdeklaration per 100g Energi 2272KJ/543kcal, Fett 46g varav mättat fett 3g, Kolhydrater 8g varav socker arter 3g, Protein 21g, Salt 0g.
Förvaras Torrt.
Producent Gunnarshögs Gård
Storlek / Mängd 6 x 125 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Salladsmix Rostad KRAV 125g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!