Shrub Hallon/Mynta 250ml – 6 st

Shrub Hallon/Mynta 250ml – 6 st

Shrub Hallon/Mynta 250ml – 6 st

Logga in för pris
Upptäck Shrub – en sirap gjord på frukt, socker och vinäger. Här med smak av solmogna hallon och frisk mynta! Infused Liquids Shrubs tillverkas för hand och skapar den perfekta balansen mellan syrligt och sött.
Shrub är en vinägerdryck som härstammar från 1600-talets England. Här kombineras vinäger med färska ingredienser och ekologiskt socker. Resultatet är en uppfriskande och spännande dryck som kan avnjutas som bas i en cocktail eller blandas med sodavatten för en god måltidsdryck. Shrub kan även användas i matlagning där den ger smak, syra och sötma till exempelvis såser och soppor.
Mer information
Bäst före 2025-05-09
EAN 7350106120069
Artikelnummer 044004-1
Höjd 170mm
Bredd 68mm
Djup 68mm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Hallon, mynta, citronzest, vinäger, socker, kryddor, natriumbensoat. Fällning kan förekomma och är naturligt.
Näringsdeklaration per 100g Energi 322kJ/77kcal, Kolhydrater 20g varav sockerarter 20g, Fett 0g, Protein 0g, Salt <0,01g
Förvaras Öppen förpackning förvaras i kylskåp.
Producent Infused Liquid
Storlek / Mängd 250 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Shrub Hallon/Mynta 250ml – 6 st

COCKTAILRECEPT

Ingredienser (1 drink)

  • 3 cl Shrub med valfri smak

  • 4 cl gin eller annan spritsort

  • 2 cl sockerlag

  • 2 cl lime eller citronjuice

  • Äggvita

​Gör så här

  • Skaka alla ingredienser i en shaker tillsammans med 5-6 iskuber.

  • Häll upp drinken i ett glas och toppa med valfria bär!


SALLADSDRESSING

Ingredienser

  • 2-3 msk Shrub med valfri smak

  • 2 msk olja

  • 1 krm salt

​Gör så här

  • Blanda all ingredienser och häll över din favoritsallad!


MARINAD TILL KÖTT FÅGEL & FISK

Ingredienser

  • 2-3 msk Shrub med valfri smak

  • 3 msk olja

  • 1 krm salt

  • Övriga kryddor efter smak

​Gör så här

  • Blanda all ingredienser och marinera minst ett par timmar före grillning.