Söt & Stark senap 300g – 6 st
Smaka på en VM-medaljör!
LissEllas senap Söt & Stark har prisats med både guld och silver på senaps-VM och vi förstår varför. Den smakrika senapen är välbalanserad och har en varm eftersmak av den söta honungen. En senap som funkar till det mesta, men den är extra god till chark, ost, grönsaker, grill, dressing och gravlaxsås.
LissEllas Senap tillverkas i Dalarna, närmare bestämt i Garpenberg. Utan tillsatser och med lokalodlade senapsfrön blir resultatet ett mathantverk med äkta smak!
Mycket känd och lokalt populär producent runt Dalarna som redan också börjat etablera sig i Norge och utvalda butiker främst i Stockholmsregionen. För dig som har kunder som uppskattar produkter med väldigt välutvecklade smaker. Söt & stark är den mest populära senapssmaken.
LissEllas Senap tillverkas i Dalarna, närmare bestämt i Garpenberg. Utan tillsatser och med lokalodlade senapsfrön blir resultatet ett mathantverk med äkta smak!
Mycket känd och lokalt populär producent runt Dalarna som redan också börjat etablera sig i Norge och utvalda butiker främst i Stockholmsregionen. För dig som har kunder som uppskattar produkter med väldigt välutvecklade smaker. Söt & stark är den mest populära senapssmaken.
EAN | 7350012370169 |
---|---|
Artikelnummer | 024001-1 |
Höjd | 13,5cm |
Bredd | 6,8cm |
Djup | 5,5cm |
Ekologisk | Nej |
Glutenfri | Ja |
Sockerfri | Nej |
Mjölkfri | Ja |
Laktosfri | Ja |
Fairtrade | Nej |
Ingredienser | SENAPSFRÖ, socker, vatten, honung, ättika, salt, kryddor |
Näringsdeklaration per 100g | Energi 1238 KJ/ 292 kcal, Fett 9,0 g, varav mättat fett 0,5 g, Kolhydrater 45,6 g, varav sockerarter 42,4 g, Protein 6,5 g, Salt 0,9 g |
Förvaras | vid högst 25 °C oöppnad. Öppnad burk bör förvaras i kylskåp. |
Producent | LissEllas Senap |
Storlek / Mängd | 300 g |
Write Your Own Review
Här hittar du våra bästa recept och tips hur du kan använda LissEllas sötstarka senap.
Griljerad helgskinka:
Ingredienser
1½ kg färdigkokt(jul)skinka
Senapsgriljering:
4msk LissEllas sötstarka senap
1st ägggula
ströbröd
Tillagning:
Börja med att sätta ugnen på 225 grader. Blanda ägg och LissEllas sötstarka senap. Strö över ströbrödet och sätt in i ugnen i ca 10 minuter eller tills den fått en fin brun färg. Ta ut och låt svalna något innan du smakar. Avnjut din griljerade helgskinka på en bit hårt bröd med lite extra utav LissEllas sötstarka senap, du kommer inte ångra dig!
Griljerad helgskinka:
Ingredienser
1½ kg färdigkokt(jul)skinka
Senapsgriljering:
4msk LissEllas sötstarka senap
1st ägggula
ströbröd
Tillagning:
Börja med att sätta ugnen på 225 grader. Blanda ägg och LissEllas sötstarka senap. Strö över ströbrödet och sätt in i ugnen i ca 10 minuter eller tills den fått en fin brun färg. Ta ut och låt svalna något innan du smakar. Avnjut din griljerade helgskinka på en bit hårt bröd med lite extra utav LissEllas sötstarka senap, du kommer inte ångra dig!