Spaghetti 500g – 12 st

Spaghetti 500g – 12 st

Spaghetti 500g – 12 st

Logga in för pris
Spaghetti Gragnano är lång, tunn och cylindrisk i formen, vilket gör den perfekt för att absorbera såser och smaker. Den har en härligt al dente textur, vilket gör att den behåller sin form och konsistens även efter tillagning.

Pasta från Gragnano anses vara den bästa i världen. Det beror bland annat på råvarornas höga kvalitet – exempelvis används enbart källvatten från Lattaribergen som ger pastan sin unika smak.

Man använder sedan bronsvalsning, vilket ger pastan den grova ytan som fångar upp alla smaker i såsen. Till sist torkas pastan varsamt och långsamt så den får behålla alla näringsämnen som gör den så speciell. Spaghetti går att använda till många pastarätter, men vi tipsar om en klassisk krämig pasta carbonara!

Spaghetti Gragnano från Dacilia är en högkvalitativ pasta tillverkad av durumvete som är odlad och mald i Italien. Denna pasta har tillverkats med traditionella tekniker från staden Gragnano i regionen Kampanien, vilket ger den dess karaktäristiska och autentiska smak. Dacilia arbetar med noggranna utvalda producenter i Italien för att säkerställa att endast de finaste ingredienserna används i deras pasta. Spaghetti Gragnano från Dacilia är fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den till ett hälsosamt och autentiskt val för alla pastakälskare.

Mer information
Bäst före 2026-09-10
EAN 7350125090039
Artikelnummer 055000-1
Höjd 29cm
Bredd 10cm
Djup 5cm
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser DURUMVETE, vatten.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 12 x 500 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Spaghetti 500g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!