Svensk honung Eukalyptus EKO 500g – 12 st

Svensk honung Eukalyptus EKO 500g – 12 st

Svensk honung Eukalyptus EKO 500g – 12 st

Logga in för pris
Svensk ekologisk honung från Munkens Hälsa – smaksatt med eucalyptus som är känt för sina antiseptiska och virushämmande egenskaper. All honung från Munkens Hälsa kommer från ekologiska KRAV-märkta biodlingar runt om i Västmanland och är alltså helt svensk. 100% kallrörd/rå/raw.

Vår svensk honung med eukalyptus från Munkens Hälsa är en naturlig och hälsosam produkt som kombinerar den söta smaken av honung med de uppfriskande och doftande egenskaperna hos eukalyptus. Denna honung är framställd av våra duktiga biodlare i Sverige som tar hand om sina bin och deras naturliga livsmiljöer.

Eukalyptus är en växt som är känd för sina medicinska egenskaper, bland annat dess antiseptiska och slemlösande egenskaper. Honungen har en subtil, frisk doft och en lätt eukalyptussmak som ger en extra dimension till den söta honungen.

Vår svensk honung med eukalyptus är perfekt att använda som ett naturligt sötningsmedel i te, på smörgåsen eller som ett läckert tillskott till din favoritmatlagning. Dessutom kan eukalyptushonungen även användas som ett naturligt huskurer för att lindra halsont eller för att förbättra din andningsfunktion.

Vi på Munkens Hälsa är stolta över att erbjuda denna högkvalitativa honung som är ett resultat av vårt engagemang för hållbarhet, kvalitet och hälsa. Vår honung är också 100% naturlig och fri från tillsatser, vilket gör den till ett hälsosamt val för dig och din familj. Njut av den unika kombinationen av svensk honung och eukalyptus och upplev den fantastiska smaken och doften i varje sked! Sätt lite extra guldkant på din mat och dryck med vår svenska honung med eukalyptus från Munkens Hälsa.

Mer information
Bäst före 2027-01-12
EAN 7350103030187
Artikelnummer 007011-1
Höjd 11,3cm
Bredd 7,5cm
Djup 7,5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burken, smaksatt med ekologisk eukalyptus och pepparmintsolja samt menthol. Vattenhalt max 20%.
Näringsdeklaration per 100g Energi; 1420kj/340kcal, fett; 0g, varav mättat fett 0g, kolhydrater;83g, varav sockerarter 83g, protein;0g, salt; 0g.
Förvaras Förvaras i rumstemperatur (+18-22).
Producent Munkens Hälsa
Storlek / Mängd 500 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Svensk honung Eukalyptus EKO 500g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!