Svensk honung Naturell EKO 500g – 12 st

Svensk honung Naturell EKO 500g – 12 st

Svensk honung Naturell EKO 500g – 12 st

Logga in för pris
Svensk ekologisk honung från Munkens Hälsa – en naturell honung av finaste kvalitet. All honung från Munkens Hälsa kommer från ekologiska KRAV-märkta biodlingar runt om i Västmanland och är alltså helt svensk. 100% kallrörd/rå/raw.

Munkens Hälsa erbjuder en förstklassig svensk naturell honung som är producerad med omsorg och kärlek. Vår honung kommer från våra egna biodlarbin som lever och arbetar i de vackra svenska naturskogarna.

Vår naturella honung är 100% ren och obehandlad, vilket innebär att den behåller alla sina naturliga enzymer, näringsämnen och antioxidanter. Den är också opastöriserad och opolerad för att bevara dess äkta smak och kvalitet.

Vår honung är hämtad från olika blommor och växter, vilket ger den en unik och karakteristisk smakprofil. Den är mild och söt med en subtil blommig underton. Vår honung passar utmärkt som ett naturligt sötningsmedel i te, kaffe, yoghurt eller som ett hälsosamt alternativ till socker i matlagning och bakning.

Munkens Hälsas svenska naturella honung är också känt för sina hälsofördelar. Den anses vara en rik källa till antioxidanter som kan bidra till att stärka immunförsvaret och främja en allmän hälsa och välbefinnande. Dess naturliga antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper gör den även lämplig för att lindra halsont och andra förkylningsrelaterade besvär.

Vår honung förpackas med omsorg i glasburkar för att bevara dess naturliga egenskaper och kvalitet. Den är också noggrant testad och certifierad för att säkerställa dess äkthet och renhet.

Mer information
Bäst före 2026-03-02
EAN 7350103030125
Artikelnummer 007003-1
Höjd 11,5cm
Bredd 7,5cm
Djup 7,5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burken, vattenhalt max 20%.
Näringsdeklaration per 100g Energi: 1420kj/340kcal, fett; 0g, varav mättat fett; 0g, kolhydrat; 83g varav sockerarter; 83g, protein; 0g, salt; 0g
Förvaras Förvaras i rumstemperatur (+18-22).
Producent Munkens Hälsa
Storlek / Mängd 500 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Svensk honung Naturell EKO 500g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!