Svensk honung Propolis & eukalyptus EKO 280g – 6 st

Svensk honung Propolis & eukalyptus EKO 280g – 6 st

Svensk honung Propolis & eukalyptus EKO 280g – 6 st

Logga in för pris
Svensk ekologisk honung från Munkens Hälsa – här kombinerad med eucalyptus och propolis. Eukalyptus är känt för sina antiseptiska och virushämmande egenskaper som sägs förhindra förkylning, hosta, bihåleinflammation, halsinfektion och andra problem i andningsorganen. Propolis är rikt på antioxidanter, men är också antibakteriellt, svampdödande och har antivirala egenskaper.

Vår svenska honung med propolis och eukalyptus från Munkens Hälsa är en högkvalitativ honung berikad med naturliga ingredienser som propolis och eukalyptus. Propolis är ett ämne som produceras av bin och används för att skydda bikupan mot bakterier och virus, vilket ger honungen en extra antibakteriell och antiviral effekt. Eukalyptus är en växt som är känd för sina hälsofrämjande egenskaper, inklusive dess naturliga förmåga att lindra hosta och förkylningssymptom.

Vår honung är producerad av svenska bin som samlar nektar från olika blommor och växter, vilket ger den en unik smakprofil och näringsrik sammansättning. Honungen är skördad och bearbetad med största omsorg för att behålla dess naturliga egenskaper och kvalitet. Den är även ekologiskt certifierad och fri från tillsatser och konstgjorda ämnen.

Denna honung med propolis och eukalyptus är perfekt att använda som en naturlig sötning i te, på smörgåsen eller i matlagning. Dessutom kan den användas som ett hälsosamt tillskott för att stärka immunförsvaret och främja välbefinnandet. Genom att kombinera den naturliga sötman och de hälsofrämjande egenskaperna hos propolis och eukalyptus, erbjuder vår svenska honung en unik och läcker smakupplevelse samtidigt som den kan bidra till att förbättra din hälsa och välmående.


Honung är generellt en av de mest fuskade matvarorna, men allt fler efterfrågar äkta honung som dessutom är ekologisk. All honung från Munkens Hälsa kommer från ekologiska KRAV-märkta biodlingar runt om i Västmanland och är alltså helt svensk. 100% kallrörd/rå/raw.

Mer information
Bäst före 2027-01-12
EAN 7350103030255
Artikelnummer 007004-1
Höjd 11,5cm
Bredd 5,7cm
Djup 5,7cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, smaksatt med ekologisk eukalyptus, pepparmintsolja, menthol samt propolis. Vattenhalt max 20%.
Näringsdeklaration per 100g energi: 1420kj/340kcal, fett 0g, varav mättat fett 0g, kolhydrater 83g varav sockerarter 83g, protein 0g, salt 0g.
Förvaras Förvaras i rumstemperatur (+ 18-22).
Producent Munkens Hälsa
Storlek / Mängd 280 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Svensk honung Propolis & eukalyptus EKO 280g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!