Svenskodlad premium saffran 2g – 1st

Svenskodlad premium saffran 2g – 1st

Svenskodlad premium saffran 2g – 1st

Logga in för pris
Saffran som är svenskodlad är svår att hitta, men tur att du klickat in här! För här har vi svenskodlad saffran i högklassigt format - med massa bra egenskaper!

Vi är MYCKET STOLTA och glada att kunna ha Blue red gold saffran i sortimentet! Blue Red Gold är en banbrytande aktör inom saffransindustrin. Med sin oöverträffade kvalité kommer det här utan tvekan vara den bästa saffran ni testat. 

Öppnar du en förpackning av Blue Red Golds saffran kommer du slås av den förtrollande doften och den vackra färgen. Dessutom kommer du få en utsökt smakupplevelse,  i jämförelse med annan saffran är BlueRedGolds saffran drygare i formatet och håller längre. Genom inomhusodling och giftfri produktion skapar det en viktig etisk skiftning från vanlig saffransproduktion som ofta saknar etik och hållbarhetstänk.

Odlat, skördat, torkat och förpackat helt i Sverige. Exceptionella crocinnivåer på 292, som visar upp dess förstklassiga kvalitet och styrka.

 

Då EU nyligen ändrat förordningarna om Ekologisk certifiering kan inomhusodlingar inte längre klassifieras som ekologisk.

Mer information
Bäst före 2027-01-31
EAN 7350150890000
Artikelnummer 063000-1
Höjd 12cm
Bredd 9cm
Djup 2,5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser 100% Saffran (Crocus Sativus)
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Blue Red Gold
Storlek / Mängd 2g x 1st
Write Your Own Review
Du recenserar:Svenskodlad premium saffran 2g – 1st