Umami senap med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Umami senap med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Umami senap med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Logga in för pris
Visst är du nyfiken på vad som kan hända när en Tångdykerska, en Sjöpungsodlare och en Senapsvärldmästare möts? Våren 2023 möttes de tre där den gemensamma passionen för världsunika smakupplevelser förde dem samman. Umami senap är en produkt av fyra i serien "ett hav av smaker".
Senapen är en grov komplex senap med fin hetta och tydligt djup där sjöpungen vidgar smaken. Smakerna är unika för sin plats med råvaror från Bohuslän och Dalarna. Det naturliga och rena smakerna från land och hav blandas, företagen bakom detta samarbete heter Tångkullan, SjöpungsKalle och Matskaparna i Dalarna. De är livsmedelsföretag med spännande råvaror som delar passion för unika smakupplevelser. Här öppnas dörren till något nytt – låt smakerna av Senap, Tång och Sjöpung skapa en ny vibe av Rocknroll i måltiderna som lagas i ditt kök. Senapen passar bra där du vill ha en rejäl senap med umami smak, bara fantasin sätter gränser!
Mer information
Bäst före 2024-10-20
Artikelnummer 024027-1
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Senapsfrö, vinäger, vatten, sjöpung, socker och salt.
Näringsdeklaration per 100g Energi 828kJ/ 207kcal, Fett 14,1g varav mättat fett 0,7g, Kolhydrater 11,5g, varav sockerarter 6,0g, Protein 9,1g, Salt 2,4g.
Producent LissEllas Senap
Storlek / Mängd 150g x 6st
Write Your Own Review
Du recenserar:Umami senap med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st