Umamipicklade senapsfrön med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Umamipicklade senapsfrön med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Umamipicklade senapsfrön med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st

Logga in för pris
Visst är du nyfiken på vad som kan hända när en Tångdykerska, en Sjöpungsodlare och en Senapsvärldmästare möts? Våren 2023 möttes de tre där den gemensamma passionen för världsunika smakupplevelser förde dem samman. Umamipicklade senapsfrön är en produkt av fyra i serien "ett hav av smaker".

Osötade picklade gula senapsfrön med en syrlig pigg smak mot en djup umamibotten från sjöpungen. Härlig konsistens med senapsfrön som poppar i munnen när det bits sönder. Goda på burgare eller som tillbehör. 

Smakerna är unika för sin plats med råvaror från Bohuslän och Dalarna. De baturliga och rena smakerna från land och hav blandas, företagen bakom detta samarbete heter Tångkullan, SjöpungsKalle och Matskaparna i Dalarna. De är livsmedelsföretag med spännande råvaror och som delar passion för unika smakupplevelser. Här öppnas dörren till något nytt – och framförallt låta smakerna av Senap, Tång och Sjöpung skapa en ny vibe av Rocknroll i måltiderna som lagas i ditt kök.

Umami picklade senapsfrön passar perfekt  som ett alternativ på hamburgare!

Mer information
Bäst före 2025-06-20
Artikelnummer 024028-1
Höjd 7,3cm
Bredd 7cm
Djup 7cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Vatten, vinäger, senapsfrö, ättika, salt, & sjöpung.
Näringsdeklaration per 100g Energi 646kJ/ 155kcal, Fett 11,7g varav mättat fett 0,6g, Kolhydrater 6,7g, varav sockerarter 1,9g, Protein 7,4g, Salt 1,6g.
Producent LissEllas Senap
Storlek / Mängd 150g x 6st
Write Your Own Review
Du recenserar:Umamipicklade senapsfrön med smak av sjöpung & rock'n'roll 150g – 6st