Leverans och transport

Leveransen var skadad eller trasig när jag tog emot den. Vad gör jag?

Börja med att anmäla felet direkt till transportören. För att vi ska kunna anmäla skadan från vårt håll behöver du även maila in bilder och information om antalet skadade artiklar till info@dellback.se


Hur vet jag om min beställning skickas i kartong eller på pall (199kr respektive 499kr i frakt)?

Beroende på typ av produkt, storlek och vikt avgörs det på lagret om din beställning kan skickas i kartong eller på pall. Den generella regeln är att glasflaskor inte kan packas i kartong(glas mot glas) därför skickas alltid glasflaskor oavsett mängd på pall. Undantag gäller för Marine tastes fond som är paketerade med papper runt om glasflaskan. Beställer du varor som inte är glasflaskor packar vi det i kartong/er mot en fraktavgift på 199kr om vikten inte överstiger 30 kg. 

Beställ dina produkter som vanligt på hemsidan så redigerar vi priset på fakturan i efterhand. Anpassningar eller andra anmärkningar kan du enkelt skriva i kommentarsfältet på beställningen.   

Sortiment

Vad betyder Dellbackmärket?

Vårt Dellbackmärke är en dekal som visar vilka varor som uppfyller våra kriterier kring hantverksmässig tillverkning. Läs mer om Dellbackmärket här!


Vad betyder Delibutikmärket?

Varor med Delibutikmärket är stängda för mataffärer inom dagligvaruhandeln och kan enbart köpas av övriga butiker. Detta val görs av producenten som själv väljer vilka butikstyper sortimentet ska vara öppet för. 


Jag saknar min favoritvara hos er, kan ni ta in den?

Dellback har inte alla varor, eftersom vi jobbar med ett utvalt sortiment från våra producenter. Vi är dock alltid öppna för fler samarbetspartners som jobbar med mathantverk. Tipsa oss om varan och berätta gärna för producenten att du vill köpa deras varor via oss så försöker vi hitta en lösning.


Varför har ni inga kylvaror i ert sortiment?

Vårt mål är att berika den svenska landsbygden med en större tillgång av sortiment och i dagsläget har vi tyvärr inte transportmöjligheter att inkludera kylvaror.


Har ni någon fysisk butik jag kan besöka?

Vi har ingen egen fysisk butik, men många återförsäljare i hela Sverige. Du hittar hela listan här! Tänk på att butikernas sortiment varierar – för att vara säker på att en produkt eller producent finns i butiken är det bäst att kontakta återförsäljaren först och fråga. Om butiken inte har varan hemma kan de enkelt beställa den hos oss. Ett perfekt tillfälle att tipsa om dina favoritvaror!