BETALA SÄKERT MED KLARNA

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

FRI FRAKT ÖVER 499KR

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

LEVERANS 1-2 DAGAR

Varför vi finns

En mångfald av matproducenter bildar tillsammans varumärket Dellback. Vi delar en passion för äkta mathantverk. Vår ambition är att dela vår passion till fler och göra det möjlighet att hitta och handla våra varor. Var man än bor. Tillsammans verkar vi för att bibehålla en levande landsbygd, stärka intresset för äkta mathantverk och sprida sann matglädje. En mångfald av producenter bildar tillsammans varumärket Dellback.
Ärligt

Vår kommunikation speglar vår ärliga verksamhet och våra uppriktiga intentioner. Vi skapar engagemang för en levande landsbygd, våra matproducenter och äkta mathantverk.

Vi är transparenta om varors produktion och råvarors ursprung. Dellback är en garant för budskapen och dess trovärdighet.
varderingar1
varderingar2
Hållbart

Vi jobbar mot det globala målet nr 12; Hållbar konsumtion och produktion. I vår kommunikation lyfter vi fram hållbar produktion av varor med ambitionen att öka intresset för äkta mathantverk och skapar starka kundrelationer som gynnar våra producenters konkurrenskraft och tillväxt.

För en hållbar utveckling av klimat, miljö och människors hälsa.
Jordnära

Genom våra varor kommer våra kunder i direkt kontakt med jord som brukats med varsam hand och råvaror som odlats, skördats och tillagats med stolthet och passion.

Vi berör och förmedlar värmande berättelser om hur en råvara med äkta smaker kommer ur jord till bord.
varderingar3