Vår vision är vårt långsiktiga åtagande

Dellback värnar om en levande landsbygd genom att göra det möjligt för fler att handla äkta mathantverk. Vi lyfter fram och tillgängliggör unika produkter, ökar allmänhetens kunskap om hållbar matproduktion och erbjuder god service.

Vi bidrar till tillväxt för småskalig matproduktion genom att för producenterna öppna dörren till en större marknad. Vi väljer själva noggrant ut leverantörer och rekommenderar ett sortiment som uppfyller våra krav för hållbar matproduktion och kan därmed vara transparenta i vår information. Dellback är på så vis en garant för äkta mathantverk.

vision-banner

Vår mission är vår dagliga drivkraft

Dellback berikar den svenska matkulturen genom att lyfta fram äkta mathantverk, inspirera till nya smakupplevelser och göra vägen från jord till bord kortare och enklare. Vi synliggör småskaliga mathantverkare genom vår digitala plattform. Här ger vi våra producenter en arena att möta nya kunder på, samtidigt som vi bidrar till att varje enskild matproducents varumärke kan stärkas och växa.

Vi vill också inspirera till matglädje. Vi hjälper våra kunder att hitta nya smaker och maträtter, men också att hitta matvaror som väcker minnen. Dellback gör det enkelt genom att samla ett väl utvalt sortiment av mathantverk i en och samma butik. Våra kunder behöver inte själva söka, semesterbunkra eller köra långa vägar för att få tag på gamla favoriter eller upptäcka nya. Vi minimerar vägen från jord till bord genom att alltid själva vara den enda hållplatsen för matens resa från producent till konsumentens inköpsställe.

Dellback är gårdsbutiken som alltid är öppen. Vi bidrar till att skapa och stärka relationen mellan mathantverkare och kund. Vår uppgift är förmedla ett personligt engagemang och en service som gör det roligt och enkelt att njuta av äkta mathantverk i vardagen, året om.

vision-banner2