Skräddarsydda presenter till ditt företag

Är ditt företag på jakt efter en hållbar present till anställda, kunder eller leverantörer? Vi hjälper er gärna med skräddarsydda presentlådor med delikatesser som verkligen uppskattas! Välj innehåll själv eller låt oss ta fram en presentlåda baserat på budget, allergier eller andra preferenser.  

Snabbt, smidigt och enkelt

Vi levererar till hela Sverige och har möjlighet att skicka både till separata adresser eller en samlad leveransadress. Varorna packas med svenskt träull som både skyddar och tillför elegans. Presentlådan packas i sin tur i en separat ytterkartong för att säkerställa en hållbar leverans. Vi erbjuder självklart möjlighet att betala mot faktura. 

Snabb leverans till hela Sverige

Presenter som passar alla

Flexibla leveransalternativ

Betala med faktura

Vill du ha en offert på företagspresenter?

Fyll i din mail så kontaktar vi dig! Du kan också maila info@dellback.se eller ringa 021 500 30. Fundera på hur många presentlådor du vill ha och eventuella önskemål. Du kan även utforska våra färdiga presentförslag.

Ord från tidigare kunder

Lägg till en personlig hälsning

Gör din present extra personlig med hjälp av en fin hälsning! Du bestämmer text som vi sedan trycker professionellt med en trevlig design på fint papper. 

Presentlada_halsning_god_jul
Presentlada_halsning_tack