På jakt efter ett smidigt presenterbjudande, profilprodukter eller varor att använda i butikens presentlådor? Oavsett vad du söker har Dellback ett alternativ som passar dig. Vi levererar delikatesser till alla typer av butiker – från den lilla delikatessbutiken till den stora mataffären. Vi har många flexibla lösningar som gör det enkelt att komma igång att sälja presenter, utveckla ett befintligt sortiment eller lyfta sitt varumärke med hjälp av noggrant utvalda delikatesser.

Vad erbjuder Dellback?

Färdigpackade presentlådor

Det smidigaste alternativet för butiker som vill ha ett färdigt presenterbjudande, eller företag som är på jakt efter uppskattade gåvor till kunder, medarbetare eller leverantörer. Vi har färdiga förslag, men kan självklart även anpassa efter behov och önskemål. Utöver vår färdiga presentförpackning har vi möjlighet till anpassade lösningar, exempelvis trälådor eller andra idéer.

Enskilda varor till befintliga presenter

För dig som redan säljer presenter, men letar efter nya spännande produkter att addera till ditt presenterbjudande. Vi kan erbjuda omtyckta varor från över 40 olika leverantörer. Vårt sortiment passar för presenter i alla prisklasser, för alla typer av butiker.

Profilprodukter som lyfter ditt varumärke

Ge bort ätbara profilprodukter med din logga, ett anpassat budskap eller annan marknadsföring. Med vårt stora nätverk av producenter kan vi erbjuda många produkter som passar ditt varumärke. Vi har dessutom kunskap kring vilka producenter som har kapacitet att leverera önskad mängd i rätt tid.

inspiration_present_2
inspiration_present_3
inspiration_present_1

Kontakta oss så berättar vi mer!

Maila oss eller fyll i formuläret

Oavsett hur ditt behov ser ut är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Maila info@dellback.se, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Ord från våra kunder