Ekologisk Aroniadryck 750ml – 12st

Ekologisk Aroniadryck 750ml – 12st

Ekologisk Aroniadryck 750ml – 12st

Logga in för pris
Fantastisk aroniadryck som både är hälsosam och mycket god! Naturell utan smakämnen, aromer, konserveringsmedel eller andra konstigheter.

Upplev spänningen i vår ekologiska Aroniadryck, en smakupplevelse som tar dig med storm och öppnar dörrarna till det som för de flesta är ett okänt bär - ett bär du inte får missa! Det mystiska och unika aroniabäret har äntligen hittat sin plats i vårt sortiment. Den karakteristiska strävheten hos bäret harmoniserar på ett fantastiskt sätt med en aning äppeljuice, och tillsammans skapar de en dryck som är både underbar och hälsosam. Detta är din chans att erbjuda dina kunder något helt nytt och oemotståndligt.

Aronia, en ovanlig juvel bland våra prydnadsbuskar, döljer en djup kärna av hälsofördelar. Dess potentiella förmåga att stärka immunförsvaret är ett ämne som fångar intresset hos forskare världen över. Vår Aroniadryck ger dig chansen att erbjuda dina kunder en smak av denna potentiella superkraft. Visa dina kunder den sanna kraften i aroniabäret. Överträffande andra antioxidantrika bär, som till och med blåbär, är detta ett bär som packar en kraftfull antioxidantstuds. Med en rikedom av flavonoider, järn och jod, ger vår Aroniadryck enastående näring i varje sipp. Dessutom passar den alla åldrar - det är en smaksensation som inte har några åldersgränser och är redo att bli en favorit i varje hushåll.

Nordiska nyttigheter står för renhet och autenticitet. Aroniadrycken är inget undantag. Inga tillsatta smakämnen, inga artificiella aromer, och absolut inga konserveringsmedel. Endast den rena, oförställda kraften från naturen. Njutningen börjar här: Låt vår smakrika Aroniadrycker ta dina kunders smaklökar på en hisnande resa. Erbjud dem en möjlighet att utforska det okända, att omfamna det hälsosamma och att smaka på äkthet från naturen själv. Vi är övertygade om att du kommer älska den lika mycket som vi gör.


Tips! Blanda råsaften med kolsyrat vatten eller som den är i ett vinglas - smaken är utsökt som ett alkoholfritt alterantiv! Eller servera den drickfärdiga havtornsdrycken iskall med några isbitar som en svalkande och fräsch dryck! Alternativt blanda havtornsråsaften med vatten, söta den gärna efter behov, och ha en kanna tillgänglig i kylskåpet.

OBS! Havtorn måste skakas lätt eller röras runt vid varje användningstillfälle eftersom de nyttiga fleromättade fettsyrorna Omega 3,6,7 och 9 lätt flyter upp och på så sätt skiktar drycken.

 

 

Mer information
Bäst före 2025-03-15
EAN 7313594235103
Artikelnummer 062001-1
Höjd 23cm
Bredd 7cm
Djup 6cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Vatten, ekologisk aroniajuice* (25%), ekologisk äppeljuice från koncentrat*, antioxidationsmedel (askorbinsyra). *Ursprung EU/icke EU.
Näringsdeklaration per 100g Energi 208 kJ / 49 kcal, Fett 0,04 g – varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 12,7 g – varav sockerarter 12,4 g, Protein 0,2 g, Salt 0,010 g
Förvaras Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp (max +8°C) och bör konsumeras inom 7-10 dagar.
Producent Nordic crown
Storlek / Mängd 750ml x 12st
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekologisk Aroniadryck 750ml – 12st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!