Rapsolja KRAV 3L bag-in-box – 1 st

Rapsolja KRAV 3L bag-in-box – 1 st

Rapsolja KRAV 3L bag-in-box – 1 st

Logga in för pris
Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja i praktisk bag-in-box! Rapsoljan har en välbalanserad och tydlig smak av valnöt och sockerärt. Rapsoljan tål höga temperaturer och passar lika bra till varm som kall matlagning.

Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja är en högkvalitativ och näringsrik olja som framställs genom skonsam kallpressning av ekologisk rapsfrö. Oljan är av högsta kvalitet och har en mild och nötaktig smak som passar perfekt till både matlagning och som dressing på sallader och andra råa rätter.

Rapsoljan är rik på omättade fettsyror, speciellt omega-3 och omega-6, vilket gör den till en hälsosam olja att använda i matlagning. Oljan är också rik på vitamin E och antioxidanter, vilket gör den till en idealisk olja för att bibehålla cellernas hälsa.

Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja är certifierad ekologisk och tillverkas på en gård som tar hänsyn till både miljö och djurvälfärd. Oljan kommer i en praktisk flaska som är lätt att hantera och använda.

Sammanfattningsvis är Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja en högkvalitativ och näringsrik olja som är idealisk för matlagning och som dressing på sallader och andra råa rätter.

Mer information
Bäst före 2025-06-17
Antal kolli/pall 196
EAN 7394482000300
Artikelnummer 047002-1
Höjd 220mm
Bredd 170mm
Djup 105mm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Kallpressad rapsolja (KRAV-godkänd råvara).
Näringsdeklaration per 100g Energi 3700kJ/ 884kcal, Fett 100g varav mättat fett 8g, enkelomättat fett 62g, fleromättat fett 30g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g
Förvaras Mörkt och svalt.
Producent Gunnarshögs Gård
Storlek / Mängd 3 L
Write Your Own Review
Du recenserar:Rapsolja KRAV 3L bag-in-box – 1 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!