Toppchoklad Chokladkaka orginal 50g – 10st

Toppchoklad Chokladkaka orginal 50g – 10st

Toppchoklad Chokladkaka orginal 50g – 10st

Logga in för pris
Choklad som verkligen lever upp till namnet! Ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad av högsta kvalitet - med etiskt tänk genom hela produktionen. Fantastiskt god som bara smälter i munnen.

Toppchoklad är en ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad av högsta kvalitet. Den smälter i munnen och ger en krämig smaksensation. Chokladen finns i både kakaor och varmchoklad och är perfekt som en gåva.

Sara, grundaren av Toppchoklad, inspirerades av en kakaoceremoni i Nederländerna och ville skapa en choklad som ger en minnesvärd stund av njutning och närvaro.  Tillsammans med Mathias Jansson, en av Sveriges bästa chocolatier, skapade hon Toppchoklad år 2022 som tillverkas i Värmland (Dock har idén sina rötter från Åre).  Slogan för Toppchoklad är "En njutfull stund att minnas" och "En stund tillsammans med närvaro och njutning". Chokladen är verkligen utöver det vanliga och en perfekt produkt för vuxna smaklökar som njuter av det lilla extra.

Såhär säger Sara om Toppchoklad och hållbarhet:  "För mig är det självklart att min choklad ska vara hållbar på alla sätt och jag använder endast ekologiska råvaror.  Kakaon som jag använder odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn." Visst är det imponerande?

Mer information
Bäst före 2025-09-28
EAN 7350140190158
Artikelnummer 070000-1
Höjd 16cm
Bredd 7cm
Djup 0,5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Nej
Ingredienser Kakao* (kakaomassa, kakaosmör), rörsocker, salt. Tillverkad från grunden utan onödiga tillsatser. *Ekologiskt certifierad ingrediens. Kakao non-EU. Smak och utseende kan variera beroende på skörd. Ursprung kakao: Peru
Näringsdeklaration per 100g Energi 2027kJ/548 kcal, Fett 41,5g - varav mättat fett 27,5g, Kolhydrater 29,7 g - varav sockerarter 25,3g, Protein 7,9g, Fiber 6,4g, Salt 3,8g.
Förvaras Förvaras torrt och svalt.
Producent Toppchoklad
Storlek / Mängd 50g x 10st
Write Your Own Review
Du recenserar:Toppchoklad Chokladkaka orginal 50g – 10st