Toppchoklad chokladkaka rökig chili 50g – 10st

Toppchoklad chokladkaka rökig chili 50g – 10st

Toppchoklad chokladkaka rökig chili 50g – 10st

Logga in för pris
Vill du ha en choklad med lite hetta? Då har du kommit rätt! Här har du en len choklad med sting av rökig chili! Etiskt tillverkad och dessutom ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri och sojafri! Det är alltså choklad av högsta klass.

Toppchoklad är en ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad av högsta kvalitet. Den smälter i munnen och ger en krämig smaksensation. Chokladen finns i både kakaor och varmchoklad och är perfekt som en gåva. Här i en kombination med härligt rökig chili.

Sara, grundaren av Toppchoklad, inspirerades av en kakaoceremoni i Nederländerna och ville skapa en choklad som ger en minnesvärd stund av njutning och närvaro. Tillsammans med Mathias Jansson, en av Sveriges bästa chocolatier, skapade hon Toppchoklad år 2022 som tillverkas i Värmland (Dock har idén sina rötter från Åre). Slogan för Toppchoklad är "En njutfull stund att minnas" och "En stund tillsammans med närvaro och njutning". Chokladen är verkligen utöver det vanliga och en perfekt produkt för vuxna smaklökar som njuter av det lilla extra.

Såhär säger Sara om Toppchoklad och hållbarhet: "För mig är det självklart att min choklad ska vara hållbar på alla sätt och jag använder endast ekologiska råvaror. Kakaon som jag använder odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn." Visst är det imponerande?

Mer information
Bäst före 20260114
EAN 7350140190011
Artikelnummer 070003-1
Höjd 14cm
Bredd 7cm
Djup 0.5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Nej
Ingredienser Kakao* (kakaomassa, kakaosmör), rörsocker, chipotlechili, salt. Smak och utseende kan variera något beroende på skörd. *Ekologisk certifierad ingrediens. Ursprung kakao: Peru
Näringsdeklaration per 100g Energi 1798Kj/498kcal, Fett 29,7g varav mättat fett 18,8g, Kolhydrater 42,5g varav sockerarter 34,6g, Protein 8,9g, Fiber 7,0g, Salt 0,4g.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Toppchoklad
Storlek / Mängd 50g x 10st
Write Your Own Review
Du recenserar:Toppchoklad chokladkaka rökig chili 50g – 10st