Toppchoklad varmchoklad orginal 150g – 5st

Toppchoklad varmchoklad orginal 150g – 5st

Toppchoklad varmchoklad orginal 150g – 5st

Logga in för pris
Är du redo på att få en chokladupplevelse som får dina smaklökar att explodera av lycka? Då är du välkommen att testa denna varma choklad som dessutom är ekologisk.

Toppchoklad är en ekologisk, nötfri, glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad av högsta kvalitet. Här i pulverform för att kunna blanda en god varmchoklad som kan spetsas med rom. Chokladen finns i både kakaor och varmchoklad och är perfekt som en gåva.

Sara, grundaren av Toppchoklad, inspirerades av en kakaoceremoni i Nederländerna och ville skapa en choklad som ger en minnesvärd stund av njutning och närvaro. Tillsammans med Mathias Jansson, en av Sveriges bästa chocolatier, skapade hon Toppchoklad år 2022 som tillverkas i Värmland (Dock har idén sina rötter från Åre). Slogan för Toppchoklad är "En njutfull stund att minnas" och "En stund tillsammans med närvaro och njutning". Chokladen är verkligen utöver det vanliga och en perfekt produkt för vuxna smaklökar som njuter av det lilla extra.

Såhär säger Sara om Toppchoklad och hållbarhet: "För mig är det självklart att min choklad ska vara hållbar på alla sätt och jag använder endast ekologiska råvaror. Kakaon som jag använder odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn." Visst är det imponerande?

Mer information
Bäst före 2026-01-28
EAN 7350140190141
Artikelnummer 070005-1
Höjd 10cm
Bredd 7cm
Djup 7cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Nej
Ingredienser Kakao*(kakaomassa*, kakaosmör*), rörsocker*, socker*. *Ekologiskt certifierad ingrediens. Kakao non-EU. Smak och utseende kan variera beroende på skörd. Ursprung kakao: Peru
Näringsdeklaration per 100g Energi 2027Kj/548 kcal, Fett 41,5g varav mättat fett 27,5g, Kolhydrater 29,7g varav sockerarter 25,3g, Protein 7,9g, Fiber 6,4g, Salt 3,8g.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Toppchoklad
Storlek / Mängd 150g x 5st
Write Your Own Review
Du recenserar:Toppchoklad varmchoklad orginal 150g – 5st