Tuggummi Pepparmint – 15st

Tuggummi Pepparmint – 15st

Tuggummi Pepparmint – 15st

Logga in för pris
Ett tuggummi som är bra för vår värld! 100 nedbrytbart. I fantastiska smaken mintpeppar.

Upptäck den nya generationens tuggummi med Chewfolks revolutionerande koncept! Tuggummin som är skonsamma för vår planet som samtidigt smakar fantastiskt. Inga onaturliga tillsatser! Vad gör Chewfolk så speciella? De har sagt adjö till aspartam, den vanliga tillsatsen i många tuggummin, och istället välkomnat en 100% naturlig smakupplevelse.

Chewfolks tuggummi är resultatet av en passion för äkta och fräscha ingredienser. Chew folk har tänkt på hållbarhet och har noga valt ut en naturlig gummibas från sapodillaträdet, vilket innebär att tuggummit inte innehåller någon plast och är tillverkade i Sverige. Det är inte bara ett tuggummi, det är en sann företrädare för hållbarhet. Låt dina sinnen utforska olika naturliga smaker här med smak av traditionell pepparmint, skapade för att kittla dina smaklökar på det mest autentiska sättet möjligt. Dessutom, med omsorgsfullt utvalda kombinationer av naturliga sötningsämnen, kan du njuta av den perfekta balansen mellan smak och godhet, utan några kompromisser.

Chewfolks tuggummi är mer än bara en produkt – det är en livsstil som omfamnar naturen och bevarandet av vår planet. Varje tugga är ett steg mot att minska vår påverkan på miljön och välja produkter som är i harmoni med naturen. Välj det tuggummi som inte bara smakar bra, utan också gör gott. Upplev skillnaden med Chewfolks tuggummi idag och erbjud dina kunder bli en del av den gröna revolutionen! Gör ditt val för en hälsosammare, naturligare och mer autentisk tuggummiupplevelse.

Mer information
Bäst före 2025-09-10
EAN 7350117110011
Artikelnummer 061001-1
Höjd 10cm
Bredd 5cm
Djup 1cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Nej
Mjölkfri Nej
Laktosfri Nej
Ingredienser Sötningsmedel, (xylitol* & stevioglykosider), naturlig arom, gummi arabicum, fuktighetsbevarande medel(glycerin), spirulina, ytbehandlingsmedel (karnabavax) *från frankrike.
Näringsdeklaration per 100g Energi 723 kJ/173 kcal, fett 0g (varav mättat fett 0g), kolhydrater 58g, (varav sockerarter 0g), protein 0,4g, salt 0,2g
Förvaras torrt och svalt
Producent Chew folk
Storlek / Mängd 18g x 10st
Write Your Own Review
Du recenserar:Tuggummi Pepparmint – 15st