Umami senapssås med sjöpung, tång & rock'n'roll 150g – 6st

Umami senapssås med sjöpung, tång & rock'n'roll 150g – 6st

Umami senapssås med sjöpung, tång & rock'n'roll 150g – 6st

Logga in för pris
Senapssås med umami som passar allt från kött, kyckling, fisk och grönsaker. En krämig sås som lyfter dina övriga ingredienser. Helt färdig att använda till dina rätter!

Det här är en krämig nyansrik senapssås. Fylld med umami. Vildplockad sockertång i bitar ger en härlig tuggkänsla. Sjöpung fördjupar smaket ytterligare. En sås som passar såväl kött, fisk, och grönsaker. 

Visst är du nyfiken på vad som kan hända när en Tångdykerska, en Sjöpungsodlare och en Senapsvärldmästare möts? Våren 2023 möttes de tre där den gemensamma passionen för världsunika smakupplevelser förde dem samman. Umami senapssås är en produkt av fyra i serien "ett hav av smaker".

Här låts smakkombinationerna bölja fritt precis som tången och sjöpungen från det Bohusländska havet. Det naturliga och rena smakerna från land och hav blandas, företagen bakom detta samarbete heter Tångkullan, SjöpungsKalle och Matskaparna i Dalarna. De är livsmedelsföretag med spännande råvaror som delar passion för unika smakupplevelser. Här öppnas dörren till något nytt – låt smakerna av Senap, Tång och Sjöpung skapa en ny vibe av Rocknroll i måltiderna som lagas i ditt kök.

 

 

 

Mer information
Bäst före 2024-09-12
Artikelnummer 024030-1
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Olja, senapsfrö, vatten, socker, ättika, sjöpung, honung, salt, tång, kryddor.
Näringsdeklaration per 100g Energi 1444 kJ / 348kcal Fett 28,9 g varav mättat fett 2,3g Kolhydrater 16,7g varav sockerarter 14,4 g Protein 3,8g Salt 2,7 g
Producent LissEllas Senap
Storlek / Mängd 150g x 6st
Write Your Own Review
Du recenserar:Umami senapssås med sjöpung, tång & rock'n'roll 150g – 6st