Svensk ljunghonung med propolis EKO 280g – 6 st

Svensk ljunghonung med propolis EKO 280g – 6 st

Svensk ljunghonung med propolis EKO 280g – 6 st

Logga in för pris
Svensk ekologisk ljunghonung från Munkens Hälsa – en helt fantastisk sorthonung av nektar från ljung. Ljunghonung är extra smakrik och aromatisk – ett måste för alla honungsälskare. Här kombinerat med hälsosamt propolis!

Svensk ljunghonung med propolis från Munkens Hälsa är en högkvalitativ honungsprodukt som kombinerar ljunghonung och propolis, två naturliga ingredienser med många hälsofördelar.

Ljunghonung är en rik och aromatisk honung. Den är känd för sin starka smak och mörka färg, och den är känd för att vara rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Propolis är ett naturligt ämne som samlas av bin från knoppar, bark och trädavfall. Det används av bina för att skydda sin bikupa från bakterier, virus och svampar. Propolis har länge använts för sina potentiella hälsofördelar, inklusive sina antibakteriella, antivirala och antiinflammatoriska egenskaper.

Munkens Hälsa har kombinerat dessa två naturliga ingredienser för att skapa en unik honungsprodukt. Denna honung är tillverkad av noga utvald ljunghonung som blandats med propolis, vilket ger en unik smakprofil och en rad hälsofördelar.

Denna svensk ljunghonung med propolis är perfekt att använda som ett naturligt sötningsmedel i te, på yoghurt eller som en smakrik ingrediens i bakning. Dessutom kan den också användas för sina potentiella hälsofördelar, inklusive att stödja immunförsvaret, lindra halsont och ha antiinflammatoriska egenskaper.

Mer information
Bäst före 2027-01-12
EAN 7350103030309
Artikelnummer 007013-1
Höjd 11,5cm
Bredd 5,5cm
Djup 5,5cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Ja
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Svensk kallslungad ljunghonung (max +32) med svensk propolis. Vattenhalt max 20%.
Förvaras Rumstemperatur (+18-22 grader)
Producent Munkens Hälsa
Storlek / Mängd 280 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Svensk ljunghonung med propolis EKO 280g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!