Balsamvinäger Modena IGP Pärlor 50g – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Pärlor 50g – 6 st

Balsamvinäger Modena IGP Pärlor 50g – 6 st

Logga in för pris
Balsamicopärlor är små svarta pärlor som erhålls med teknik för molekylär matlagning som kallas sfärifiering. Detta består av en enkel process som förvandlar vätskor till pärlor. Dofter och aromer koncentreras i en varm och harmonisk smaksymfoni.

Balsamvinäger från Modena IGP pärlor från Dacilia är en gourmetprodukt av hög kvalitet, tillverkad av naturliga ingredienser från Italien. Den har en intensiv, söt och syrlig smak och passar utmärkt som dressing till sallader, grillade grönsaker, kött, fisk och ost.

Balsamvinägerpärlorna är tillverkade av äkta balsamvinäger från Modena, som är en skyddad ursprungsbeteckning (IGP) i Italien. Vinägern lagras i minst tre år på ekfat och blandas sedan med druvmust. Pärlorna är små kapslar som innehåller den koncentrerade smaken av balsamvinäger och är perfekta för att ge en extra dimension till din maträtt.

Dacilia är ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och autentiska smaker från Italien. Balsamvinägerpärlorna är ett utmärkt exempel på deras kompromisslösa engagemang för att erbjuda sina kunder det bästa av Italien.

Mer information
Bäst före 2025-08-31
EAN 7350125090060
Artikelnummer 055006-1
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Balsamvinäger av Modena 80% min. (vinäger, kokt druvmust), geleringsmedel: cellulosagummi, kalciumklorid, natriumalginat. Innehåller naturligt förekommande sulfiter.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 6 x 50 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Balsamvinäger Modena IGP Pärlor 50g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!