Penne Rigate 500g – 12 st

Penne Rigate 500g – 12 st

Penne Rigate 500g – 12 st

Logga in för pris
Penne Rigate av högsta kvalitet – tillverkad av 100% italienskt semolina durumvetemjöl i den lilla staden Gragnano, nära Neapel. Pasta från Gragnano anses vara den bästa i världen.

Det beror bland annat på råvarornas höga kvalitet – exempelvis används enbart källvatten från Lattaribergen som ger pastan sin unika smak. Man använder sedan bronsvalsning, vilket ger pastan den grova ytan som fångar upp alla smaker i såsen. Till sist torkas pastan varsamt och långsamt så den får behålla alla näringsämnen som gör den så speciell.

Penne Rigate går att använda till många pastarätter, men vi tipsar om att kombinera pastan med en god tomatsås Penne rigate gragnano från Dacilia är en högkvalitativ italiensk pasta gjord av hållbart odlad durumvete från regionen Gragnano i södra Italien.

Den har en karakteristisk form av korta rör med en yttre räfflad yta som hjälper till att fånga upp sås och smaker. Denna penne rigate gragnano från Dacilia är en mångsidig pasta som passar perfekt till många olika typer av såser, från enkel tomatsås till mer krämiga och smakrika såser. Den är också utmärkt i pastasallader eller som tillbehör till olika rätter.

Dacilia strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är både hälsosamma och utsökta samtidigt som de respekterar naturen och samhället. Genom att välja Dacilia Penne rigate gragnano bidrar du till en hållbar produktion av mat och stödjer samtidigt småskaliga producenter i södra Italien.

Mer information
Bäst före 2025-11-03
EAN 7350125090022
Artikelnummer 055002-1
Höjd 22cm
Bredd 13,5cm
Djup 8cm
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser DURUMVETE, vatten.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 12 x 500 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Penne Rigate 500g – 12 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!