Ekologisk körsbärstomatsås 330g – 6 st

Ekologisk körsbärstomatsås 330g – 6 st

Ekologisk körsbärstomatsås 330g – 6 st

Logga in för pris
Dacilias ekologiska körbärstomatsås baseras ett traditionellt recept där söt lök långsamt får koka tillsammans med solmogna körsbärstomater från Sicilien. Helt utan konserveringmedel och konstgjorda färgämnen.

Dacilias ekologiska körsbärstomatsås är en välsmakande och näringsrik tomatbaserad sås som är gjord av färska ekologiska körsbärstomater. Såsen är tillverkad med noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet för att säkerställa en god smak och hälsosamma egenskaper.

Dacilias ekologiska körsbärstomatsås är en hälsosam matlagningstillsats som är perfekt för att ge extra smak till pasta, ris, kött, fisk, grönsaker och andra rätter. Den är tillverkad utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller artificiella färgämnen, vilket gör den till ett hälsosamt val för dem som föredrar en naturlig och hälsosam livsstil.

Dacilias ekologiska körsbärstomatsås är också ett miljövänligt alternativ eftersom den är tillverkad av ekologiska ingredienser som odlas utan kemiska bekämpningsmedel och andra skadliga kemikalier. Såsen kommer i en praktisk glasburk som är lätt att förvara och återvinna.

Sammanfattningsvis är Dacilias ekologiska körsbärstomatsås en läcker och hälsosam matlagningstillsats som är tillverkad av ekologiska ingredienser av högsta kvalitet och som är perfekt för att ge extra smak till en mängd olika rätter.

Mer information
Bäst före 2024-10-31
Artikelnummer 055008-1
Tillverkningsland Italien
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser *Körsbärstomater, *Extra virgin olive oil (1%), *basilika, *lök, salt, *socker. * = Ekologisk råvara.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent Dacilia
Storlek / Mängd 6 x 330 g
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekologisk körsbärstomatsås 330g – 6 st
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!